Vyrůstajíce s nadšením pro klasické americké hamburgery a BBQ, Dean a Lori strávili v roce 2009 dva měsíce cestováním po americkém jihu a západě, aby vylepšili své dovednosti ve vaření a našli inspiraci z chutí připomínajících jejich mládí. Po návratu do Prahy založili svůj potulný pouliční stánek Local Burger a začali budit rozruch svým prvním zauzeným vepřovým trhaným masem. Začali Burgry zásobovat bary v sousedství, společenské akce a pražské farmářské trhy. Dva roky poté otevřeli první restauraci The Tavern a v roce 2014 převzali nájem 110ti-leté žižkovské hospody U Kurelů a znovuotevřeli ji jako funky moderní ztělesnění tradičního českého baru.
Spolu s provozem dvou restaurací se Dean a Lori kvůli jejich lásce k BBQ rozhodli vytvořit soutěžní dvojici Sticky D’s BBQ. Díky jejich vysokému hodnocení byli pozváni reprezentovat Českou republiku a účastnit se světového šampionátu Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue v Lynchburgu ve státě Tennessee. Přinesli si sebou do Prahy nejvyšší celkové hodnocení v evropské divizi (trhané vepřové, žebra, bůček a kuřecí) stejně jako 1. místo v celé mezinárodní kategorii za jejich zauzené trhané vepřové, které můžete vyzkoušet každý den jak v The Tavern, tak U Kurelů.