Dean & Lori
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Dean & Lori
Image is not available
Image is not available
Image is not available

About Us

V roce 2010 jsme otevřeli pro fanoušky klasických amerických diner-style burgrů a koktejlů restauraci The Tavern – první bar/restauraci svého druhu v České republice. Ochutnejte z výběru českých minipivovarů; obslouží Vás nejpřátelštější personál široko daleko.

Vyberte si z naší nabídky šťavnatých a čerstvě ugrilovaných burgrů ze 100% hovězího krku s roztékajícím se sýrem a domácími omáčkami na našich čerstvě opečených máslových bulkách. Ochutnejte křupavý, v podmáslí marinovaný Southern Fried Chicken Sandwich nebo náš oceněný BBQ Smoked Pulled Pork nebo chutné a lehce pikantní Chili-Cheddar Hranolky, ale nezapomeňte si nechat místo na lahodný Bourbon Pecan Pie od Lori nebo na kousek vanilkového cheesecaku se slaným karamelem!

Jak v The Tavern tak v naši sesterské restauraci U Kurelu, nabízíme kreativní a klasický americký barový zážitek. Přivítáme každého ze sousedství do našich zábavných a živých podniků, které hýří dobrou muzikou a příjemnými lidmi. Zastavte se na vynikající jídlo a pití a užijte si čas s přáteli.

Dorazte hladoví, odcházejte veselí a přijďte zas! Jasné?

*1. místo v Pulled Pork International na Světovém šampionátu Jack Daniel’s Invitational Barbecue 2016, Lynchburg, Tennessee.

Vyrůstajíce s nadšením pro klasické americké hamburgery a BBQ, Dean a Lori strávili v roce 2009 dva měsíce cestováním po americkém jihu a západě, aby vylepšili své dovednosti ve vaření a našli inspiraci z chutí připomínajících jejich mládí. Po návratu do Prahy založili svůj potulný pouliční stánek Local Burger a začali budit rozruch svým prvním zauzeným vepřovým trhaným masem. Začali Burgry zásobovat bary v sousedství, společenské akce a pražské farmářské trhy. Dva roky poté otevřeli první restauraci The Tavern a v roce 2014 převzali nájem 110ti-leté žižkovské hospody U Kurelů a znovuotevřeli ji jako funky moderní ztělesnění tradičního českého baru.

Spolu s provozem dvou restaurací se Dean a Lori kvůli jejich lásce k BBQ rozhodli vytvořit soutěžní dvojici Sticky D’s BBQ. Díky jejich vysokému hodnocení byli pozváni reprezentovat Českou republiku a účastnit se světového šampionátu Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue v Lynchburgu ve státě Tennessee. Přinesli si sebou do Prahy nejvyšší celkové hodnocení v evropské divizi (trhané vepřové, žebra, bůček a kuřecí) stejně jako 1. místo v celé mezinárodní kategorii za jejich zauzené trhané vepřové, které můžete vyzkoušet každý den jak v The Tavern, tak U Kurelů.

Kontaktní detaily
Book a table